تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
بررسی تحلیلی فرهنگ تغذیه در ارتباط با رشد کودکان زرند
تغذیه٬ اهمیت و آداب آن از نظر قرآن و روایات
بررسی میکروبی و شیمیایی آبهای حومه تهران
ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر در قصیل و کلش چهار غله گندم، چاودار، تریتیکاله و یولاف
بررسی اثرات سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد برههای نرپرواری نژاد لری
نقش ویتامینها و مواد معدنی در تغذیه میگو
بررسی ارتباط تغذیه با شیرمادر و شاخص DMF در افراد ۱۴-۱۲ ساله شهرستان یزد
بررسی ارتباط مصرف گروههای غذایی با چاقی مرکزی در دختران دبیرستانی شهر نجفآباد
بررسی رابطه الگوهای غذایی و وضعیت تن سنجی زنان بزرگسال ساکن تبریز با افسردگی اساسی
تغذیه قزل آلا و اثر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی
بررسی امکان کاربرد مازاد آشپزخانهای در تغذیه ماهیان آکواریومی
مقایسه تغذیهای ماهیان گرم آبی و سرد آبی
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه گوجهفرنگی بر عملکرد جوجههای گوشتی
بررسی وضعیت تغذیهای تیم ملی بسکتبال نوجوانان پسر و ارائه یک الگوی مناسب تغذیهای برای آنان
بررسی سن شروع تغذیه تکمیلی و عوامل مرتبط با آن در شیرخواران شهر سمنان در سال ۱۳۸۳
مقایسه کمی کلونیهای قارچی کشتشده از دهان کودکان با تغذیه از شیر مادر و کودکان با تغذیه از شیشه شیر
بررسی مردمشناختی تغذیه در شهر کامیاران
بررسی رابطه تغذیه با شیر مادر برمیزان فشاخون درکودکان ۷ ساله
بررسی آگاهی مادران از چگونگی تغذیه کمکی در کودکان شیرخوار زیر یکسال در کلینیکهای اطفال شهر سمنان
بررسی تأثیر روشها و سطوح مختلف تغذیه شربت شکر بر عملکرد کلنی زنبور عسل
بررسی تحلیل مردمشناختی نقش تغذیه بر سلامت مردم آمل، مورد مطالعه (منطقه درازان)
بررسی طرح تغذیه رایگان در مدارس ابتدایی شهرستان نورآباد لرستان از دیدگاه معلمان و اولیاء
تحلیل مردمشناختی تغذیه سنتی در شهر سرکان
اثر افزودن سطوح مختلف گندم با و بدون آنزیم حاوی زایلاناز در جیرهی جوجههای گوشتی
تاثیر محدودیت کیفی خوراک بر عملکرد، پارامترهای کیفی لاشه و پاسخ ایمنی هومورال در جوجههای گوشتی
تأثیر افزودن روغنهای گیاهی و پیه حیوانی در جیره غذایی مرغان تخمگذار بر صفات کمی و کیفی تخممرغ
روش استاندارد کردن مواد غذایی در ایران بررسی شیر و استانداردهای مربوط به آن
اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات دانه ماش بر عملکرد جوجههای گوشتی
اثر گل بومادران و برگ اکالیپتوس بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر یونجه در شرایط آزمایشگاهی
بررسی آشنایی والدین با نقش تغذیه صحیح
رابطه نوسازی (Modernization) با رفتار مصرف کننده در ایران با تأکید بر فرهنگ تغذیه در طبقه متوسط
بررسی امکان استفاده از مقادیر مختلف کنجاله کنجد در تغذیه جوجه گوشتی
بررسی امکان استفاده از مقادیر مختلف کنجاله گلرنگ در تغذیه جوجه گوشتی
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------